Berhenti Berharap





Aku Tak Percaya lagi,Dengan apa yang kau beri,Aku terdampar di sini, Tersudut menunggu mati, Aku tak percaya lagi, Akan guna matahari Dengan mampu menerangi, Sudut gelap hati ini, Aku berhenti berharap, Dan menunggu datang gelap, Sampai nanti suatu saat,Tak ada cinta kudapat, Kenapa ada derita, Bila bahagia tercipta, Kenapa ada sang hitam
Bila putih menyenangkan.Aku pulang...Tanpa dendam, Kuterima.. kekalahanku, Aku pulang...Tanpa dendam, Kusalutkan.. kemenanganmu, Kau ajarkan aku bahagia, Kau ajarkan aku derita, Kau tunjukkan aku bahagia, Kau tunjukkan aku derita, Kau berikan aku bahagia, Kau berikan aku derita......

Posted on 1:12 PM by TiM and filed under | 2 Comments »

Freser Hill Day two..



Second day,jalan-jalan pusing FreserHill, habis semua pg sekolah pun sampai akeekkekeke, pg memanah dan menunggang kuda, than pg waterfall ,tp sayang air die fall sikit akekekeke... layan..best jalan nagn dorg nie..ehhehehehe.rasa cm abah bawak ank pg bercuti, time cuti sekolah lak...akekekekeke..ape pun seronok sangat..lain kali kalu ada rezeki tim belanja u all lak k..ehehehehehe..








Posted on 2:20 PM by TiM and filed under | 5 Comments »

Bengang!!!!!!!!!!!

Aku bosan dengan cintamu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku
Aku fikir kau tak searus
Lebih baik ku beralih
Biarkan diriku terus bersendiri

Ku tak sanggup engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanyalah bibir berkata
Yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Terus hingga diriku terasa

Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka
Tak mungkin akan ku kembali
Jika janji sekadar mimpi
Tak mungkin aku sanggup bersama denganmu

Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanyalah bibir berkata
Yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Terus hingga diriku

Benci hatiku diserap pilu
Benci hatiku teringat janjimu


Akan ku teruskan hidupku

Tanpamu

Posted on 5:45 PM by TiM and filed under | 1 Comments »

FreserHill (Day One..)













Last Weekend join budak2 photog nie pg Freser Hill, merehatkan minda sambil snap mane yg patut,bertolak ptg sampai malam sudah,jalan nk pg punyelah hebat..huhuhu..dengan semua tak prepare pun baju2 utk menahan kesejukan,sampai semua dah menggigil kesejukan..hehehe..nasib aku pakai lenagn panjang..sampai kat Freser Hill cari tpt tdo,ramai gak yg lepak sana,dah dpt room we all kua pg makan sup tulang ( itu je yg tinggal lain licin sudah)..huhuhu..bolehlah ekkekekeke..pastue ape lagi merata2 dorg snap,Layan...hehehehe..habis dalam kul 12 then balik room rest n tdo zzzzzzz..


Yg mane satu pilihan yg seksy..hahahaha..
Posted on 8:41 PM by TiM and filed under | 6 Comments »