My RaYa Day..



antara yang masuk dalm pic nie,yang tak ada sori akekekkeeke


Salam Lebaran kepada semua bloger..raya yang ke 24 aku menyambut nya dgn penuh keikhlasan dan bersyukur kerana tuhan masih memberi peluang kepada aku menyambut Raya tahun ini.. last jumaat pagi aku, adik,kakak, abg ipar serta baby shena berangkat pulang ke kampung Gerik (4pagi) than sampai dalam kul 10 lebih, biaselah raya jalan jem..sampai terus tolong mak kat dapur.. masak rendang nagn daging masak kicap.yum..yum..yum..sementara tunggu mak sudara yang lain sampai..tahun nie raya tak ramai sgt coz raya ke3 ada open house utk semua kerabat family dan sanak saudara keturunan "tok pakih" so kami berkumpul raya ke3..penuh rumah..sampai camera tak muat space.akekekkekekeke..cm kenduri kawin..penat tp best dpt jumpe semua saudara mara..dr yang bercucu..kezen semua..pening gak sb ramai sgt smpai name pun tak inagt..akekkekekekeke..next raya hope more happy to gether also..enjoy RaYa..





Posted on 10:23 PM by TiM and filed under | 6 Comments »

6 comments:

Anonymous said... @ September 27, 2009 at 2:37 AM

meriah..mmg meriah

fatimahalzahranaamat said... @ September 27, 2009 at 6:49 PM

betul tu.. meriah2.. owh love ur blog!!!

fazrin2211 said... @ October 2, 2009 at 11:11 PM

selamat ari raye tim

syuk said... @ October 10, 2009 at 12:06 AM

meriah nyerrrrr

syuk said... @ October 10, 2009 at 12:06 AM

meriahh nyerrr

fatimahsilah said... @ October 13, 2009 at 1:28 AM

hehehehe..
cik fatimah: thanks,rajin2 lah dtg ek..

fazrin: happy raya too..

syuk: raya ke3 baru meriah laling, family day every year do at my house. datang lah tahun depan..akekekekeke..