My new Day..in Subang Perdana.


kabare..bloger2 semua..hope wara semuanya..lama sudah aku tak update blog aku nie. Maaf lah..akibat kesibukan yg melampau..sebulan aku menguruskan perpindahan office baru from Pj to Subang Perdana, dan di turuti perpindahan rumah sewa aku lak..from usj to Subang Perdana also..huhuhu..2 month penat..baru hari ini dapat berehat sepenuhnye dirumah..itu pun aku mengemas bilik aku selepas berpindah 2 minggu lepas..huhuhu..

hoefully my plan for this year akan berjalan degan lancar..untuk permulaan selepas setal my office work..aku akn meneruskan perancangan untuk memulakan semula aktiviti shooting (part time job). yang mane tertangguh akan di mulakan tak lama lagi..harap bersedia..akekke..tinggal lokasi and story je tak siap lagi..we will see my new photoshoot..huhuhu..hopefully akan berjalan dengan lancar..

Now im in Subang Perdana, haven gak ddk sini..tenang..seronok..best..akekekekek..otak lapang sikit..nak pg keje pun best je..and i hope i will give my commitment efficiently akekeke..boss aku dengar nie..sure die gelak..akekek..adeh...xpe2 cabaran utk aku..aku akan berusaha wat yang terbaik..

For my long term planning ..i will be at sabah + sarawak+ indonesia next year with my new DSLR canon aekkekee..who will join me??boleh..bagi tau saja..kalu ok..kite pg same2 ye..

so hopefully semuanye berjalan dengan lancar..this year utk aku kejar duit habis-habisan..tak lupe pada kawan2 aku yg nak melansungkan perkahwinan, insyaallah aku akan datang..perancangan akn di buat jagan risau semua umah akn aku dtg..akekekekek..For Hajar stand By k..akekkekeke.

orite..dilain masa aku akn update lagi blog aku nie k..doa2kan lah segalanya berjalan dengan lancar..amin....




Posted on 4:48 AM by TiM and filed under | 2 Comments »

2 comments:

FaAz AwAnZ said... @ March 4, 2010 at 1:06 AM

aku nak join ngan kamera baru aku gak...

FaAz AwAnZ said... @ March 4, 2010 at 1:07 AM

aku nak join ngan kamera baru aku gak