Editing







Last Saturday pg shoot Konvo adik kat UiTM shah Alam. kul 7.30am dah standby tp smapi kul 9am,ada masalah sikit..hehehehe.tp smuanya berjalan dgn lancar,kali nie aku bukan lah photographer dn bukan lah model,tp pegang speedlite hehhe..wah hebatnye,tak pe azhar u nye pasal i pegang..hahaha.Actuly all da photo my friend Azhar yg snap with his friends. Crdt to you, kerana sudi meluang kan masa,sambil masing2 menimba pengalaman,alhamdulilah, walaupun start lambat cuaca mengizinkan kami terusakn shooting walaupun sudah tgh hari. still editing so i will post gambar yg lain dalam masa yg terdekat.
Posted on 9:42 AM by TiM and filed under | 2 Comments »

2 comments:

syuk said... @ May 26, 2009 at 8:50 AM

yeahhh..sudah boleh ;)

Anonymous said... @ May 26, 2009 at 5:54 PM

paper pun akak suker pic sarah candit yag kat facebook dier tuh...canteqqqqq