PangKor Island

Jalan-jalan Cari agin di Pangkor Island,best jalan2 nagn member kalu setakat aku nk pg bli ikan masin nagn ikan bilis je sori lah,padahal umah aku dekat je nk pg pangkor nie,kawan2 ajak baru lah nk pg..heheh biasalah yg dekat sebelah mata pun tak pandang,untuk tatapan semua, antara pic yg ada,time nie aku gune canon kopak aku tue..so pic tak menarik sgt hehehe..







Posted on 8:47 AM by TiM and filed under | 0 Comments »

0 comments: