Wedding Kak Izah

Nice wedding for kak izah..kawin kamu sudah.After this dont know giliran siape lak.Yang pasti hidup harus dteruskan. Majlis di ada kan di Dewan Tun Rahah,bagunan Tun Abdul Rahman, sekat BB,so ape lagi... abis majlis yang tak kawin2 nie move on Shopping kat Pavilion hehehehe tul ke aku eja nie..layan...Actulay wat kenduri di rumah lagi best kot..i gues..Ape2 pun tahniah Selamat menjalani Rumah tangga dengan aman, kalu tak larat gune tangga,lif pun boleh.hehehehe..di sebab kan pengantin popular sgt ari tue susah nak snap..so kami snap pic kte org jelah..hahaha..jagan marah ha..




















Posted on 9:34 AM by TiM and filed under | 2 Comments »

2 comments:

fazrin2211 said... @ June 10, 2009 at 11:01 AM

cantiknye dia bertudung

KeyGen said... @ June 11, 2009 at 10:19 AM

tu la pasal..comey jerk orgnye bile bertudung kan?ehehe..