MY ParentHood

Hai.. mlm nie aku asyik dengar lagu Martina McBride - In My Daughter's Eyes sampai teringat kat mak aku..huhuhu..rindu.Lokasi mak sekarang ada d Gerik, Perak. Katanye nak mengemas Rumah sebab dah lama tak balik tengok rumah sambil menziarahi Mak Long aku yg sakit d kampung. awal sgt mak nak mengemas umah tue..Puasa lagi 2 minggu kot..raya lagi sebulan, Lagi pun tahun nie we all raya D Sitiawan, perak. Ish..mak aku nie..aku tahu die sayangkan umah tue walaupun kami adik beradik kurang suka. ape2 pun itulah satu2nya umah mak& abah. so aku tak kisah sgt, yang penting mereka happy..

Abah pulak sibuk dengan Tour Guide "Royal Belum" dia dan baru2 ini aku sempat mengupdatekan blog die kasi cun sikit, supaya job masyuk lebih akekkeeke
http://hjsilahroyalbelum.blogspot.com tetapi masih byk benda yang harus aku perbaiki supaya nampak lagi menarik, akan d updatekan dr masa kesemasa. Love u so much.


In my daughter's eyes I am a hero
I am strong and wise and I know no fear
But the truth is plain to see
She was sent to rescue me
I see who I wanna be
In my daughter's eyes

In my daughter's eyes everyone is equal
Darkness turns to light and the
world is at peace
This miracle God gave to me gives me
strength when I am weak
I find reason to believe
In my daughter's eyes

And when she wraps her hand
around my finger
Oh it puts a smile in my heart
Everything becomes a little clearer
I realize what life is all about

It's hangin' on when your heart
has had enough
It's giving more when you feel like giving up
I've seen the light
It's in my daughter's eyes

In my daughter's eyes I can see the future
A reflection of who I am and what will be
Though she'll grow and someday leave
Maybe raise a family
When I'm gone I hope you see how happy
she made me
For I'll be there
In my daughter's eyes

-Martina McBride-


Love U All
Posted on 12:47 PM by TiM and filed under | 1 Comments »

1 comments:

Arsany Arsad said... @ July 29, 2010 at 6:38 AM

sayangi keluarga anda :)