Good Friend

biler tak dpat SATA..otak2 pun tak pa lah hehehe..

Morning all blogger sekalian sambil mendengar lagu MUSE-Neutron Star Collision (LOve Is Forever) agensi Twilight punye keturunan..hahaha.aku melaporkan diri mengupdatekan keadaan diri. malam tadi tak boleh tido kot, hati gelisah, gundah gulana, akibat gara-gara Seminar Yang ingin dilakukan Oleh My client..chait..choi..choi.choi..jauh kot Pulau Pinang, dah lah ade fee lak tue..choi..choi..choi..Kalu agak2 nak dapat duit Puasa pun Janganlah Org lain jadi mangsa..sesuka hati nk wat kat mane2 dah lah mintak fee, transport sendiri.. CHAIT... aku tak berpuas hati tul lah..if terpaksa pg gak..Ha..aku dah tau mane lokasi Pulau Pinang Nak aku "ponteng" Seminar Tue..hahahahaha..anak-anak mami Bersedialah..

So ape kene mengena pic kat bawah nie pula..whahahaaaha..setelah tensionkan keadaan mlm td..aku mengeditlah sikit pic kawan aku nie (sikit betul) layan b4 memejamkan mata pada 6.30am dan bangun semula 8.00am..ahhahaha..last montah lepak dengan Hajar @ Putrajaya, Thanks jadi super duper Model aku yg setia..akekekekeke.. hari nie aku harus bersua muka Dengan Boss aku yang terchinta..REPORT PLS!!!!!!!!!!!! aiyak..



Bf hajar bergaya dengan bike die..sanggup dtg naik motor..
ish..ish..awek bawak kereta..ape cerite..akekeke..



Posted on 6:40 PM by TiM and filed under | 3 Comments »

3 comments:

FaAz AwAnZ said... @ July 30, 2010 at 12:39 AM

selalu lepak putrajaya takde pun calling2 aku kerja kat cni jer..menara KBS..

TiM said... @ July 30, 2010 at 2:32 AM

lor yeke..aku dtg time weekend tak kan ko keje kot..hahahaha

Arsany Arsad said... @ July 30, 2010 at 3:58 PM

takpa takpa.. otak2 pun jadi eh? hehe..