PhotoShoot D' TTSA




(Will draw with my pastel paint)


Back Action



Assalamualaikum, to all my lovely friend. Hope you all sihat sehajtera kehendaknya. Last weekend (Saturday nite like fever) ehhehhe..Amirol. eiden, faiz, mr.along, and me was shooting at TTSA. Actually semua itu adalah kebetulan, Amirol from Segamat and their friend will join a part of wedding workshop by mR. Ahmad fairuz ( i guest) at putrajaya. So b4 that Amirol call me and want to meet me, sbb tak pernah jumpe pun sebelom nie..hahahaha..so i pun join lah dorg nie, in da same time dorang nk wat photoshoot sikit so i tolong lah mane patut..lagi pun i dah lame tak mengadap camera nie..huhuu..like pencen lak..haahaa.but its ok, i enjoy it.

First meet them like mamber lame sudah, ehheehe, sporting giler. takut gak, kang serious sgt mau aku diam je.ehheheehe..but everything its good and fun. First place, kami singgah seksyen 13, aku pun dah lame tak pegi, ada tpt baru. lepak minum dulu huhuhu..chantik sekali, best lepak situ. sh alam seminggu tak pg ada je yang berubah..huhuhu..miss tht.

Than Kami bergerak ke TTsA ( Taman TAsik Shah Alam) huhuhu..tempat mula-mula aku wat assignment, part one. Adeh...teringat lah lak,and situlah tempat aku suke berjoging dengan hajar, sambil usya-usya Rina kat wetworld tenagh kerja..hahahahaha.. TTSA time malam tak berape cun, coz tak banyak environment yang di tonjolkan..so nasib baik ada secubit island like tanjung kat tenagh2 tasik tue, so we dicide shoot kat situ, so kene berjalan kaki lah sikit dalm gelap.. nie kene complain MBSA balik nie, Agak2 nak jimat pun jaganlah sampai kedekut lampu..kalu jadi ape2 sape yang nk bertanggungjawab?? penat every sem, we corse make management plan tak gune..hampeh (kata org perlis)..

So we start shoot that place, cun, ada spotlight free ehhehehe..first time poss malam2 ehhehehe..xtau nk wat pe..just smile...hahahaha..but oklah, sakit mato den keno speedlite, tp baik2 aje..syok gak shoot nagn dorg nie, lawak..hahahahaha..aku gelak dalam hati ( jangan Marah ha...). Mohon Maaflah kalu poss tak cun,hehehe..i'm not supper model..huhuhu..next time will be kot..hahahaha..

So finish around 12am, and they dside lepak at klang ( Berkeley Conner) bak kata Mr.along Like TT Klang lah konon..hehehehe..jauh betul dorg pg TT. Cam2 story, dari camera, spa, sampai bantal busuk pun masuk gak hahahaha..sape punye lah tue. sedar tak sedar kul 5.30am kami lepak,huhuhu..aku leh sahur sekali lah..thanks Faiz belanja makan ehhehe..lain kali belanja lagi eh..( sure die xmoh jumpe aku lagi ehhehe) memang TT habis nie. Dah lah sok pg dorg ada workshop adeh..leh bagun ke?? hope so.. Thanks to Amirol, sudi ajak join, best sgt walaupun sebenarnye aku nk demm..tp gagahkan jugak (tak Hingat) hehhe..hope next time leh jumpe lagi..will miss u all..muah...ehheheehehe..









Photo by Amirol (thanks)

To faiz,eiden,and mr.ahlong, "mau pic dari kamu huhuhu..sendlah"

Posted on 2:00 PM by TiM and filed under | 3 Comments »

3 comments:

fazrin2211 said... @ July 30, 2009 at 9:28 PM

wah, model kite ni, lagu betui laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.nak jumpa gakkkkkkkk

e.k.i.n said... @ July 31, 2009 at 1:52 AM

beautiful ^ _ ^

syuk said... @ August 15, 2009 at 9:41 AM

ai cik model :D